Judit – Bemutatkozás

Nagycsaládos Édesanya lévén, mivel is foglalkozhatnék mással, mint a családállítással.

Mindig is szerepet vállaltam a békesség, a harmónia megteremtésében úgy családon belül, mint barátok között egyaránt. Nehezen értettem meg, hogy az emberek miért nem tudnak tenni a kiengesztelődés érdekében, miért nem vágynak az egymással való megbékélésre.

A tanulás útjára éppen legidősebb gyermekemmel való nehéz kommunikáció hajtott. Kerestem a megoldást kívül, hogyan kell hidat építeni anya és gyermeke között. A keresés eredménye az lett, hogy először önmagamban, a saját életemben kell rendet tenni ahhoz, hogy másokban változást tudjak elindítani, hogy másokon segíteni tudjak.

Az első lépcsőfok a Reiki tanfolyam volt, ahol először találkoztam a mindent átható energia létezéséről. Kata inspiráló beszélgetései segítségével eljutottam Király István tanfolyamára, akire azóta is, mint számomra egy igen meghatározó előadóra, egyben tanítóra tekintek vissza.

Ilyen irányú érdeklődésem továbbra sem csillapodott, így a Fény iskolájában támaszadó és segítői kurzusokat végeztem el. A képzés keretében bepillanthattam Angster Mária által vezettet családállítási módszerbe. Ez a nap megváltoztatta életemet, mert olyan mély benyomással hatott rám a módszer, hogy belső késztetést éreztem tanulmányaim további folytatására, letisztult számomra annak irányultsága, egyben meghívást kaptam a módszer mélyebb megismerésére, elsajátítására.

Közel két éves képzésen elsajátítottam a módszer alapjait. Tanultam csoportos és egyéni családállítást, rendszerállítást magyar és német családállítóktól egyaránt.

A családállítói iskola elvégzése után tovább szerettem volna mélyíteni tanácsadói képességemet, így jelentkeztem a Kvantumpszichológiai Életmód Tanácsadó képzésre. Két teljes éven keresztül tágítottam, szélesítettem világlátásomat, egyben újabb ismeretekkel gazdagodtam az emberi lélek megismerése útján.