10 milliószoros nap

Tízmilliószoros teremtő napok 2017-ben

Tízmilliószoros napok 2017-ben:

  • Március 12.
  • Június 9.
  • Július 27.
  • November 10. péntek.

„Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad van.” Henry Ford (1863-1947) A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind az előremutató fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, szándékokra, az előre vivő akaratra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő visszahúzó, fejlődésed Útját nem segítő, hátráltató gondolatokra, érzelmekre, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra egyaránt igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád. Az agy tökéletes végrehajtó, nem bírál felül. Ezt kérted? Akkor megkapod!

Tetteid teremtik meg egész univerzumodat.
                                                                                                        Winston Churcill

Ez a mindennapokban is igaz. Te tervezed utadat, vagy éppen hagyod másnak, hogy belerángasson az övébe. Te választod meg, hogy kivel, mivel és hogyan találkozol. Az lehet, hogy még nem érted, de hidd el, hogy egy kis idővel (vagy lehet pár élettel) minden a helyére kerül. Most is  igaz, hogy
„Minden, ami vagyunk, annak az eredménye, ahogyan a múltban gondolkodtunk.” 
                                                                                                       Buddha (Kr. e. 563-483)
És a mit könyörgéstekben kértek, mindazt meg is kapjátok, ha hisztek.”
                                                                                                       Máté, 21:22

 

Mi ez és miért jó figyelni erre

A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy amennyiben ezeken a napokon tudsz gondolkodásodon változtatni és olyan gondolatokkal megtölteni elmédet, amelyek céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, akkor nagy lépést tudsz abban az irányban tenni, hogy megszabaduljál nem szeretett gondolataidtól. Amennyiben e gondolatok alapján cselekedni is hajlandó vagy nagy lépést tehetsz arra, hogy megszabadulj el nem fogadható, régi szokásaidtól, érzelmeidtől vagy tetteidtől.

 

Honnan ered

A tibeti (“nagy”) buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak, sorrendben ez az első holdhónap 15. napja, a negyedik holdhónap 15. napja, a hatodik holdhónap 4. napja és a kilencedik holdhónap 22. napja. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván.

 

Javaslatok

Kiemelten fontos napok ezek. Gondolj arra, amit teremteni szeretnél az életedben! Ha ez összhangban áll utaddal és szándékod komoly, akkor el fog jönni. Ezeken a napokon ünnepelj. Ünnepeld az életet, a lehetőségeket, adj hálát azért ami már megjelent az életedben. Ne csak nagyra gondolj. A pici dolgok is békét, jó érzést hoznak az életedben. Rád mosolyogtak a közértben? Adj hálát neki és köszönd meg. És nyomatékosan mondjuk! Ahol a figyelmed, ott az energiád! Arra fog fordítódni. Ja és még egy szabály: Senki nem fogja helyetted eldönteni és megtenni. TE VAGY AZ IRÁNYÍTÓ ÉS A CSELEKVŐ! Hívd fel mások figyelmét e napok jelentőségére és a napokba rejlő lehetőségekre.