2017-02-12 / Ajanlasaink, Konyvtar, kvantum, Lélek

A szeretet nyelve

A szeretet nyelve, avagy hogyan kommunikáljunk?
Nézd meg a Youtube videókat:

Első rész.  / Második rész
Harmadik rész  /  Negyedik rész

2017-02-12 / Ajanlasaink, kvantum, Lélek

Új medicina működése

Miért is fontos, hogy egy-egy lelki jelenséget kibeszéljünk, megbeszéljünk, feldolgozzunk, esetleg állapotunk felmérjük? Nézd meg az alábbi interjút az új medicina működéséről, és választ kaphatsz sok, az egészségeddel kapcsolatos kérdésről. Ha további kérdésed van, állapotfelmérést kérnél, akkor KERESS minket az elérhetőségeinken!
(!! állapotfelmérés – természetgyógyászati eszközökkel, nem diagnózis !!)

2017-02-12 / kvantum

Kvantum világ

Közel egy évszázadig a „valóság” homályos fogalomnak számított. A kvantumfizika törvényei azt sugallják, hogy a részecskék a legtöbb idejüket szellemállapotban töltik, még olyan alapvető tulajdonságokkal sem rendelkezve, mint a pontos helyzet; ehelyett mindenhol vannak és sehol sincsenek egy időben. Csak akkor, ha megmérjük őket, akkor materializálódnak hirtelen, látszólag úgy felvéve egy pozíciót, mintha a helyüket egy kockadobás véletlenszerűsége adná meg.

Ez az elv, miszerint a természet eredendően véletlenszerű – vagyis a részecskéknek nincsenek sziklaszilárd tulajdonságai csak „körülbelülségei” egészen addig, míg pontosan meg nem vizsgáljuk őket – közvetlenül a kvantummechanika alapegyenleteiben van megfogalmazva. De most, folyadékokkal történt meglepő kísérletek egy sora ismét feltámasztotta az ezzel a világnézettel kapcsolatos régi szkepticizmust. A bizarr eredmények táptalajául szolgálnak egy majdnem elfeledett kvantummechanikai értelmezés lángjának, annak, ami nem adta fel az elvét egy meghatározott, konkrét valóságnak.

http://hirek.prim.hu/cikk/2014/08/03/egesz_ido_alatt_rosszul_ertelmeztuk_a_kvantummechanikat

2017-02-12 / kvantum

Kvantum 1

Megdöntötték a teleportálás rekordját

http://www.origo.hu/tudomany/20140922-szetvalaszthatatlan-fotonok-rekord-a-kvantum-teleportalasban.html